Welkom bij Feestbeestje! Ballon Artiest Bloony & Schminkteam Feestbeest

BallonArtiest Bloony & Schminkteam Feestbeest

"Wij maken van ieder feest een beestenboel!" Voor de allermooiste ballonfiguren en kinderschmink ben je bij Bloony aan het juiste adres. Zeer geschikt voor ieder feest, voor groot en klein, voor particulier of bedrijf: Bloony is zo flexibel als een ballonnetje. Met jarenlange ervaring en veel liefde voor kinderen, ballonnen en vrolijke mensen zorgt Bloony voor een superleuk ballonnenfeest voor iedere gelegenheid.

Ballonnen

Ballonartiest Bloony maakt de allermooiste ballonfiguren. Wat jij wilt hebben kan zij maken! In allerlei soorten en kleuren.

Meer info

Schminken

Bloony kan heel mooi schminken, met haar mooie schminkkoffer met superspiegel maakt ze van ieder feest een beestenboel.

Meer info

Workshops

Bloony geeft ook workshops op aanvraag. Erg leuk tijdens een bedrijfsuitje, receptie, reünie, of op jouw verjaardagsfeest!

Meer info

Sinterklaas Show

De Sinterklaas Ballonnen Show is een gezellige show waarmee de tijd voordat de Sint binnen komt gevuld kan worden.

Meer info

Ballonfiguren & Schmink

Voor de allermooiste ballonfiguren en kinderschmink ben je bij Bloony aan het juiste adres. Zeer geschikt voor ieder feest, voor groot en klein, voor particulier of bedrijf: Bloony is zo flexibel als een ballonnetje.

Met jarenlange ervaring en veel liefde voor kinderen, ballonnen en vrolijke mensen zorgt Bloony voor een superleuk ballonnenfeest voor iedere gelegenheid. Een vrolijke, feestelijke ervaring voor iedereen.

Voor grote en kleine kinderfeesten, bedrijfsfeesten, braderies, schoolfeesten, verjaardagen, recepties, bruiloften: Overal waar het maar feest is!

Bloony kan alles

Ballonvouwen, Schminken, Glittertattoos, Knutselen, Spelbegeleiding, Babyspeelhoek, alles is mogelijk. Nieuw is Bloony de BallonKarikaturist! Bel gerust voor info. Bloony maakt ook mooie Ballon-decoraties, geschikt voor elke feestelijke gelegenheid.

Geheel in uw stijl en naar uw wensen ontwerpt Bloony speciaal voor u de mooiste decoraties. Nieuw zijn de BallonTraktaties, een geweldig leuk & vrolijk idee om uw kind te laten trakteren op school, of voor de gasten op uw feest!

Bloony doet NIET aan helium ballonoplatingen, en is daar geen voorstander van. Kijk gerust eens rond op de website, neem een kijkje in het Foto album of schrijf iets in Bloony's gastenboek.

Neem contact op met Ballonartiest Bloony!

["error","An access token is required to request this resource."]
1 year ago

Bloony in de studio! Binnenkort hebben we nieuws 😃🎈#nogffwachten #bloony20jaar
Met m’n glittertattoo 🤩 Marjolein Wevers

1 year ago
Bloony's Balloons

Balloonapark

Last week I had an amazing time in France

1 year ago

De zomer komt eraan! 😎🌴🎈Leuke mensen hier in Delft 😂

1 year ago

1 year ago

1 year ago

Balloonapark 2018 🎈😃

1 year ago

#alleenmaarliefde en dankbaarheid voor alle moeders, stiefmoeders, oma’s, tantes én alleenstaande vaders, heel veel liefde! 🌹Jullie zorgen ervoor dat alles blijft draaien en verdienen heel veel liefs, bloemen en ballonnen! Happy Moederdag iedereen ❤️ doe veel liefs vandaag.. 🌿🌸🌿☀️🌿🌷🌿
#moederdag #liefde

1 year ago

🎈Yucca 🌱 Nieuwe kamerplant 😁

1 year ago

We blijven leuke foto’s tegen komen! Bloony in 2009, happy days! 😍🎈🌈 #bloony20jaar #jubileum

« 2 of 11 »
English