Welkom bij Feestbeestje! Ballon Artiest Bloony & Schminkteam Feestbeest

BallonArtiest Bloony & Schminkteam Feestbeest

"Wij maken van ieder feest een beestenboel!" Voor de allermooiste ballonfiguren en kinderschmink ben je bij Bloony aan het juiste adres. Zeer geschikt voor ieder feest, voor groot en klein, voor particulier of bedrijf: Bloony is zo flexibel als een ballonnetje. Met jarenlange ervaring en veel liefde voor kinderen, ballonnen en vrolijke mensen zorgt Bloony voor een superleuk ballonnenfeest voor iedere gelegenheid.

Ballonnen

Ballonartiest Bloony maakt de allermooiste ballonfiguren. Wat jij wilt hebben kan zij maken! In allerlei soorten en kleuren.

Meer info

Schminken

Bloony kan heel mooi schminken, met haar mooie schminkkoffer met superspiegel maakt ze van ieder feest een beestenboel.

Meer info

Workshops

Bloony geeft ook workshops op aanvraag. Erg leuk tijdens een bedrijfsuitje, receptie, reΓΌnie, of op jouw verjaardagsfeest!

Meer info

Sinterklaas Show

De Sinterklaas Ballonnen Show is een gezellige show waarmee de tijd voordat de Sint binnen komt gevuld kan worden.

Meer info

Ballonfiguren & Schmink

Voor de allermooiste ballonfiguren en kinderschmink ben je bij Bloony aan het juiste adres. Zeer geschikt voor ieder feest, voor groot en klein, voor particulier of bedrijf: Bloony is zo flexibel als een ballonnetje.

Met jarenlange ervaring en veel liefde voor kinderen, ballonnen en vrolijke mensen zorgt Bloony voor een superleuk ballonnenfeest voor iedere gelegenheid. Een vrolijke, feestelijke ervaring voor iedereen.

Voor grote en kleine kinderfeesten, bedrijfsfeesten, braderies, schoolfeesten, verjaardagen, recepties, bruiloften: Overal waar het maar feest is!

Bloony kan alles

Ballonvouwen, Schminken, Glittertattoos, Knutselen, Spelbegeleiding, Babyspeelhoek, alles is mogelijk. Nieuw is Bloony de BallonKarikaturist! Bel gerust voor info. Bloony maakt ook mooie Ballon-decoraties, geschikt voor elke feestelijke gelegenheid.

Geheel in uw stijl en naar uw wensen ontwerpt Bloony speciaal voor u de mooiste decoraties. Nieuw zijn de BallonTraktaties, een geweldig leuk & vrolijk idee om uw kind te laten trakteren op school, of voor de gasten op uw feest!

Bloony doet NIET aan helium ballonoplatingen, en is daar geen voorstander van. Kijk gerust eens rond op de website, neem een kijkje in het Foto album of schrijf iets in Bloony's gastenboek.

Neem contact op met Ballonartiest Bloony!

1 year ago
Ballonnenclown Ballonartiest Bloony

πŸ˜ƒ Nieuw Bloony Logo! Met dank aan Marjolein Wevers... en er komt meer nieuws, binnenkort!! Wat vind jij van ons nieuwe logo? πŸ‘πŸ˜‚πŸ˜³β€οΈ???

1 year ago
3 October Vereeniging

Wat leuk om Ollie en alle ballonnen weer voorbij te zien komen, dat was me een feestje! πŸŽˆπŸ˜πŸŽˆπŸ˜ƒ #3oktober

Wedstrijd! Trommel je straat, werk, school, familie of sportclub op en doe mee aan de ontwerpwedstrijd voor de Grote Optocht 2018. πŸ’ͺ🏻

Het mooiste, origineelste en best uitvoerbare ontwerp rijdt mee in de Grote Optocht tijdens Leidens Ontzet. Stuur je inzending in vΓ³Γ³r 30 april!

1 year ago

Vandaag draaide Bloony samen met... Gerard Ekdom en dat was heel gezellig. De Chrome koptelefoon was een hit! #qualatex #Bloony

1 year ago
Foto's uit het bericht van Ballonnenclown Ballonartiest Bloony

πŸŒ·β˜€οΈπŸ€πŸŽˆHappy Paasfeest! Vandaag was het heel gezellig in Hoogvliet. Ik wens jullie allemaal hele vrolijke dagen!

1 year ago

β˜€οΈπŸŽˆ9 jaar geleden alweer! M’n nieuwe outfit was net klaar, met het prachtige rode karretje van m’n oma (een echt erfstuk) De tijd vliegt!
Studio Barbara Vos

1 year ago
Foto's uit het bericht van Ballonnenclown Ballonartiest Bloony

✨Nieuw!✨ Chrome Ballonnen 🀩 Mooi he?!
Welke vind jij het mooist?

1 year ago
Cute Baby Videos

Fijn weekend allemaal! πŸŽˆβ˜€οΈπŸ˜‚

So cute β™₯
Cr. Merle van der Zwaard

1 year ago
Foto's uit het bericht van Ballonnenclown Ballonartiest Bloony

Bloonyfantje! 🎈🐘 Superleuk kadootje van fimoklei gemaakt door Babs Hollanda πŸ˜ƒ Thanks!!!!

1 year ago
Foto's uit het bericht van Ballonnenclown Ballonartiest Bloony

Zo onwijs leuk en mega lief, een surprise party voor Bloony! πŸŽ‰πŸŽˆπŸ˜ƒπŸ“πŸ°β€οΈπŸŽ‰πŸŽˆ
Bedankt Ladies het was Knalgezellig....op naar de 25 jaar!!!
Conny Hazenoot Babs Hollanda Nancy Veefkind Sandra Poppelier Anneke Ottenhof Debby de Boer Anja van Elk

English