Bloony & Team Feestbeest

Feestbeestje Entertainment is een eenvrouwszaak, die wordt gerund door Sandra Chaudron. Sinds 2005 werken wij ook met de naam Bloony’s Balloons. Vanuit Leiden gaan Ballonartiest Bloony en Team Feestbeest het hele land door om kinderen te vermaken met de mooiste schmink en ballonnen.

In 1995 ben ik begonnen met de opleiding visagie in Amsterdam, waar al snel bleek dat ik het in mijn vingers had om grimeuse te worden. Toen ik de opleiding Visagie had afgerond ben ik verder gegaan met de opleiding Theatergrime, bij de Theaterschool in Amsterdam.

Feestbeestje.nl

Steeds vaker werd ik gevraagd om kinderen te komen schminken op feesten en partijtjes. Het werken met kinderen beviel zoveel beter dan het werken met fotomodellen en reclamefotografen, dat ik in 1998 besloot om Team Feestbeest op te richten!

In het begin werd er alleen geschminkt maar al snel ging ik op zoek naar een leuke nieuwe activiteit. Het maken van ballonfiguren was de eerste keus, maar het was toentertijd moeilijk om iemand te vinden bij wie je dat goed kon leren. We hadden nog niet eens internet..!

Na het vinden van een zak geschikte ballonnen en een boekje met basis technieken ben ik me een slag in de rondte gaan draaien en inmiddels is Bloony een ballonartieste van niveau! De combinatie van schminken en ballonvouwen is op ieder feest een groot succes. De ballonfiguren zijn bij alle leeftijden populair.

Bloony en Team Feestbeest hebben inmiddels gewerkt voor, o.a.: De Efteling; Ikea; McDonalds; Karwei; H&M, Jamin; Naturalis; Politie Leiden; Coca Cola Nederland; Portaal; de Gemeentes Leiden, Lisse, Amsterdam, Dordrecht, Den Haag, Spijkenisse, Leusden; en heel veel particulieren!

Volg Feestbeestje ook via Facebook

Bloony’s Ballonschool

Sinds 2018 heeft Bloony een Online School! Maak zelf de leukste ballonfiguren voor of samen met jou kinderen of jouw klas! Super leuk om te doen! Bloony’s Ballonschool

Wij geven workshops aan kinderen en volwassenen. Voor iedereen met veel plezier!
Sinds 2018 geef ik ook lezingen en trainingen over positiviteit, geluk en ballonkunst.

Ballonschool Facebook –   Instagram

 

 

 

Neem contact op met Bloony!