Bloony kan heel mooi schminken, wat je maar wilt zijn kun je worden!

Schminken

Met haar mooie schmink-koffer met superspiegel maakt ze van ieder feest een beestenboel. Schminken doet Bloony al meer dan 20 jaar. Ze kan zowat alles maken en het gaat echt supersnel. Succes verzekerd! In een uur kunnen ongeveer 12 kinderen geschminkt worden. Er wordt uitsluitend gewerkt met schmink op waterbasis.

Deze schmink is geschikt voor alle huidtypes en gemakkelijk met water en zeep te verwijderen. Op ieder feest waar kinderen zijn is het schminken een groot succes. De kinderen kunnen zich laten omtoveren tot poezen, draken, tijgers of wat ze maar willen zijn.

Wilt u Ballonnen en Schminken op het feest? Dat kan, Schminkteam Feestbeest reist vaak met Bloony mee, de combinatie van een ballonartiest met 1 of meerdere schminksters erbij is gegarandeerd een succes! Op kleine feestjes kan Bloony het schminken en ballonvouwen in haar eentje goed combineren, super geschikt voor verjaardagsfeestjes.

Knutselen & Creatief

Ieder feest is anders, daarom zijn er verschillende mogelijkheden voor ieder feest. Van een schminkstudio met ballonartiest tot een gezellige knutselhoek.

Bloony heeft verschillende knutsels in de aanbieding zoals: Maak je eigen wenskaart, Versier een prachtige schatkist, Of je eigen tasje/knikkerzak maken! Allemaal zonder lijm en verf, zodat het geen geklieder wordt, en alle leeftijden mee kunnen doen.

Een knutseltafel is altijd welkom op een feest, omdat kinderen die bezig zijn zich niet gaan vervelen.

Glitter Tattoos

Nieuw zijn de super leuke GlitterTattoos! Deze tattoos zijn tijdelijk en helemaal huidvriendelijk. Ze kunnen wel een week of langer blijven zitten, dus zijn nog dagenlang een leuke herinnering aan het feestje!

Populair bij zowel jongens als meisjes, doordat er zo veel verschillende plaatjes zijn om uit te kiezen. Ook zijn er tattoos in allerlei thema's verkrijgbaar, zoals Frozen, voetbal of Sinterklaas!

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust!

Neem contact op met Bloony!