Boek de beste Schminksters via Bloony, wat je maar wilt zijn kun je worden!

Schminken en Glitters

Met schmink, glitters en ballonnen maken wij van ieder feest een vrolijke beestenboel. We hebben contact met de beste Schminksters van het land. Succes verzekerd! In een uur kunnen ongeveer 12 kinderen geschminkt worden. Er wordt uitsluitend gewerkt met natuurlijke schmink op waterbasis.

Deze schmink is geschikt voor alle huidtypes en gemakkelijk te verwijderen. Op ieder feest waar kinderen zijn is het schminken een groot succes.
De kinderen kunnen zich laten omtoveren tot poezen, draken, tijgers of wat ze maar willen zijn.

Wilt u Ballonnen en Schminken op het feest? Dat kan, Schminkteam Feestbeest reist vaak met Bloony mee, de combinatie van een ballonartiest met 1 of meerdere schminksters erbij is gegarandeerd een succes! Op kleine feestjes kan Bloony het schminken en ballonvouwen in haar eentje goed combineren, zeer geschikt voor verjaardagsfeestjes.

Workshop Ballonvouwen

Zelf eens een ballonfiguur maken, hoe leuk is dat?
Een workshop ballonvouwen kan op iedere feest worden toegevoegd.
Wanneer heb je voor het laatst iets voor het eerst gedaan? Daag jezelf en anderen uit met deze vrolijke, creatieve workshop.
De mogelijkheden zijn eindeloos. Zeer geschikt voor jong en oud, voor teamuitjes, scholen, bedrijven, tussen andere feestelijkheden door..
Doe eens gek en probeer het uit! Je zult verbaasd zijn over het resultaat. 
Mail of app Bloony gerust over alle mogelijkheden.

Glitter Tattoos

Nieuw zijn de super leuke GlitterTattoos! Deze tattoos zijn tijdelijk en helemaal huidvriendelijk. Ze zijn waterproof en blijven een aantal dagen zitten, dus zijn nog een tijdje een leuke herinnering aan het feestje.

Populair bij zowel jongens als meisjes, doordat er zo veel verschillende plaatjes zijn om uit te kiezen. Ook zijn er tattoos in allerlei thema's verkrijgbaar, zoals Frozen, voetbal, unicorns of Sinterklaas.

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust!

Neem contact op met Bloony!