Sinterklaas Ballonnen Feest

Zoekt u vrolijk entertainment voor op uw Sinterklaasfeest? Bij Feestbeestje Entertainment bent u aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met allerlei verschillende Sinterklaasfeesten, van feestjes met 15 kinderen tot grote feesten met meer dan 150 kinderen! Het Sinterklaas Ballonnen Feest is een gezellige show waarmee de tijd voordat de Sint binnen komt gevuld kan worden. Dit Ballonnenfeest kan uiteraard ook plaatsvinden als de Sint er al is. Sinterklaas heeft zelfs al eens meegedaan aan de voorstelling!

Samen met de kinderen gaat Bloony oefenen voor als de Sint arriveert. Welk liedje gaan we zingen? Zingen we wel mooi? Zien jullie al Pieten? Bloony tovert mooie ballonfiguren tevoorschijn, het paard van Sinterklaas, een gouden staf en zelfs de mijter wordt van ballonnen gemaakt! Ook voor Schminken en Glittertattoos kunt u bij ons terecht. Wij werken niet als zwarte piet.

Wij passen het entertainment graag aan aan uw wensen. Neemt u gerust eens vrijblijvend contact op voor meer informatie!

Zoekt u een leuke activiteit voor uw Sinterklaasfeest? Maak zelf BallonnenPietjes! Kijk eens op www.ballonschool.nl voor meer informatie. (of klik op de foto) Met ons Ballon Pieten Pakket maak je 10 vrolijke Pietjes, super leuk als decoratie of bezigheid voor de kinderen!

Neem contact op met Bloony!