Workshops

Wil jij een workshop van Bloony volgen? Dat kan tegenwoordig online! 

Informatie

Wat gaan we doen? In de Basis workshop leer je wat je wel en niet kunt doen met een modelleerballon en de basistechnieken. Na de uitleg en het oefenen van de basistechnieken, gaan we meteen aan de slag. We gaan een hondje, konijn, hartje, zwaard, bloem en een mooie feesthoed maken. Fun gegarandeerd!

De Workshop Ballonkunst kan ook op lokatie gegeven worden, ideaal tijdens uw Bedrijfsfeest of Bedrijfsuitje!

Bloony geeft workshops op aanvraag, bij jou thuis of op je werk en online! Erg leuk tijdens een bedrijfsuitje, receptie, reunie, of op jouw verjaardagsfeest! Ballonvouwen, schminken, het kan allemaal. Het ballonvouwen is een super leuke creatieve activiteit, en makkelijker dan je denkt. Geschikt en super leuk voor alle leeftijden. Werk jij met kinderen? De online Cursus Ballonvouwen is voor jou gemaakt! Check www.ballonschool.nl voor meer informatie.

Workshops & Online School

Een workshop Ballonvouwen is al mogelijk vanaf € 30,-* per persoon, inclusief alle ballonnen en duidelijke instructies. De workshop kan op lokatie worden verzorgd, ook tijdens uw feest. Deze workshops zijn ook geschikt voor kinderen, vanaf ongeveer 6 jaar. Ballonvouwen is superleuk om te doen, voor alle leeftijden geschikt! Zo'n kans krijg je toch niet vaak?! Via de Ballonschool kun je Online lessen volgen, super handig, volg de lessen waar en wanneer je maar wilt, alleen of samen met je collega's. Bij de Online Cursus Ballonvouwen zitten alle materialen die je nodig hebt plus Live Support van Bloony!

*Tarieven zijn afhankelijk van het aantal deelnemers, datum, tijdsduur en lokatie

Workshop Ballonvouwen

Heb je wel eens een ballonartiest aan het werk gezien met van die grappige, lange ballonnen? Eventjes draaien, linksom, rechtsom en hup: de ballon is een gitaar geworden. Hoe de ballonartiest dat doet kun je niet zien want het gaat allemaal veel te snel.

Je kunt van alles maken van die ballonnen, allerlei diertjes, een muziekinstrument, een bosje bloemen of een gekke feesthoed. Zou jij graag eens zelf willen ballonvouwen? Dat kan! Want wat die ballonartiest kan, dat kan jij natuurlijk ook.

In de workshop leer je een aantal basistechnieken waarmee je al snel van alles in elkaar draait en als je het eenmaal in de vingers hebt ben je vast en zeker niet meer te stoppen!

Neem contact op met Bloony!

English