Bloony's Ballonschool: van training tot teamuitje!

Training

Wat gaan we doen? In de Basis workshop leer je wat je wel en niet kunt doen met een modelleerballon en de basistechnieken. Na de uitleg en het oefenen van de basistechnieken, gaan we meteen aan de slag. We gaan een hondje, konijn, hartje, zwaard, bloem en een mooie feesthoed maken. Fun gegarandeerd!

De Workshop Ballonkunst kan ook op lokatie gegeven worden, ideaal tijdens uw Bedrijfsfeest of Bedrijfsuitje!

Bloony geeft workshops op aanvraag, bij jou thuis of op je werk en online! Erg leuk tijdens een bedrijfsuitje, receptie, reunie, of op jouw verjaardagsfeest! Ballonvouwen, schminken, het kan allemaal. Het ballonvouwen is een super leuke creatieve activiteit, en makkelijker dan je denkt. Geschikt en super leuk voor alle leeftijden. Werk jij met kinderen? De online Cursus Ballonvouwen is voor jou gemaakt! Check www.ballonschool.nl voor meer informatie.

Workshops & Online School

Een workshop Ballonvouwen is mogelijk vanaf € 35,-* per persoon, inclusief alle ballonnen en duidelijke instructies. De workshop kan op lokatie worden verzorgd, ook tijdens uw feest. Deze workshops zijn ook geschikt voor kinderen, vanaf ongeveer 6 jaar. Ballonvouwen is superleuk om te doen, voor alle leeftijden geschikt! Zo'n kans krijg je toch niet vaak?! Via de Ballonschool kun je Online lessen volgen, super handig, volg de lessen waar en wanneer je maar wilt, alleen of samen met je collega's. Bij de Online Cursus Ballonvouwen zitten alle materialen die je nodig hebt plus Live Support van Bloony!

*Tarieven zijn afhankelijk van het aantal deelnemers, datum, tijdsduur en lokatie

Lezing & Training

Zoekt u een interessante spreker voor uw event? Sandra geeft lezingen over creativiteit, ondernemen en anders kijken en denken. Geschikt voor ieder publiek en uiteraard te combineren met ballonkunst. Boek Sandra als spreker en combineer het met een creatieve training, geweldig leuk voor ieder event!

"Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!" Pippi Langkous

Sandra's favoriete quote. Ieder mens is creatief, alleen sommigen doen er weinig mee of hebben niet genoeg zelfvertrouwen. Door samen het ballonvouwen eens te gaan uitproberen en te spelen met wat er ontstaat, kun je anders gaan kijken en anders gaan denken. Je kunt meer dan je denkt! Een bijzonder vrolijke en leerzame training. Mail ons gerust voor meer info, alles is mogelijk, wij zijn zeer flexibel! info@feestbeestje.nl

Neem contact op met Bloony!