Workshops

Wil jij een workshop van Bloony volgen? Geef je snel op! 

Informatie

Wat gaan we doen? Een taart bakken, een pinguin/vogelbeest maken, en jouw verzoeknummer draaien! In de Basis workshop leer je wat je wel en niet kunt doen met een modelleerballon en de basistechnieken.Na de uitleg en het oefenen van de basistechnieken, gaan we meteen aan de slag. We gaan een hondje, konijn, hartje, zwaard, bloem en een mooie feesthoed maken.

Later in het jaar komen er nog vervolg workshops, voor gevorderden, en dat ben jij na deze basis workshop ook! De Workshop Ballonkunst kan ook op lokatie gegeven worden, ideaal tijdens uw Bedrijfsfeest of Bedrijfsuitje!

Bloony geeft ook workshops op aanvraag, bij jou thuis of op je werk. Erg leuk tijdens een bedrijfsuitje, receptie, reunie, of op jouw verjaardagsfeest! Ballonvouwen, schminken, het kan allemaal. Het ballonvouwen is een super leuke creatieve activiteit, en minder moeilijk dan je denkt. Geschikt en leuk voor alle leeftijden!

Workshops

Een workshop Ballonvouwen is al mogelijk vanaf €30,-* per persoon, inclusief ballonnen en instructies. Een workshop kan op lokatie worden verzorgd, ook tijdens uw feest! Deze workshops zijn ook geschikt voor kinderen, vanaf ongeveer 6 jaar. Kinderen vinden het hartstikke leuk om zelf eens wat te mogen maken, en grote mensen ook. Zo'n kans krijg je toch niet vaak?!

De workshop Schminken wordt meestal gegeven in Voorschoten, bij Leiden, maar kan ook op andere lokaties door het hele land verzorgd worden. Deelname vanaf €25,-* per persoon inclusief gebruik van alle materialen. Bel of mail gerust voor meer informatie!

*Tarieven zijn afhankelijk van het aantal deelnemers, tijdsduur en lokatie

Workshop Ballonvouwen

Heb je wel eens een ballonartiest aan het werk gezien met van die grappige, lange ballonnen? Eventjes draaien, linksom, rechtsom en hup: de ballon is een gitaar geworden. Hoe de ballonartiest dat doet kun je niet zien want het gaat allemaal veel te snel.

Je kunt van alles maken van die ballonnen, allerlei diertjes, een muziekinstrument, een bosje bloemen of een gekke feesthoed. Zou jij graag eens zelf willen ballonvouwen? Dat kan! Want wat die ballonartiest kan, dat kan jij natuurlijk ook.

In de workshop leer je een aantal basistechnieken waarmee je al snel van alles in elkaar draait en als je het eenmaal in de vingers hebt ben je vast en zeker niet meer te stoppen!

Workshop Schminken

In de workshop schminken maak je kennis met de basistechnieken van het schminken, ook wel grimeren genoemd. Deze workshop is helemaal gericht op het kinderschminken. Na afloop heb je kennis gemaakt met alle materialen die bij het schminken gebruikt worden, en ken je de basistechniek van het kinderschminken. Welke schmink is het beste, waar kun je dat kopen, wat moet je niet gebruiken, en hoe krijg je het er weer af? Het zijn allemaal dingen die aan bod komen in deze workshop.

Tijdens de workshop gaan we gelijk aan de slag en leer je hoe je een kind kunt omtoveren in een vlinder, prinses, poes of tijger. We schminken tijdens de les op elkaars gezicht, dat is heel leerzaam en zorgt voor hilarische situaties soms. Als je na deze les verder wilt is het mogelijk een workshop voor gevorderden te organiseren. Ook gaan we soms op verzoek vrijblijvend schminken in een speeltuin of kinderdagverblijf om ervaring op te doen, gezellig en leuk!

De schmink-workshop is mogelijk vanaf 6 deelnemers en kan ook op lokatie worden verzorgt.

Neem contact op met Bloony!

English