Feestbeestje, lees hier alles over het onstaan | Feestbeestje

Over ons


Over Sandra

Het is een eenvrouwszaak, die wordt gerund door Sandra Chaudron. Sinds 2005 werkt Sandra ook met de naam Bloony's Balloons. Vanuit Leiden gaan Bloony en de Feestbeesten het hele land door om kinderen te vermaken met schmink en ballonnen.

Sandra is in 1995 begonnen met de opleiding visagie in Amsterdam, waar al snel bleek dat ze het in haar vingers had om grimeuse te worden. Toen ze de opleiding Visagie had afgerond is zij verder gegaan met de opleiding Theatergrime, bij de Theaterschool in Amsterdam.

Tijdens de periode dat Sandra werkte als visagiste was zij ook druk bezig met bodypainting en zijn er heel wat wandelende kunstwerken gemaakt.

Het begin

Steeds vaker werd Sandra gevraagd om kinderen te komen schminken op feesten en partijtjes. Het werken met kinderen beviel zoveel beter dan het werken met fotomodellen en reclamefotografen, dat Sandra in 1998 besloot om Team Feestbeest op te richten!

In het begin werd er alleen geschminkt maar omdat niet altijd alle kids geschminkt willen worden ging ze op zoek naar een leuke nieuwe activiteit. Het maken van ballonfiguren was de eerste keus, maar het was toentertijd moeilijk om iemand te vinden bij wie je dat goed kon leren. We hadden nog niet eens internet..!

Na het vinden van een zak geschikte ballonnen en een boekje met basis technieken is het Feestbeest zich een slag in de rondte gaan draaien en inmiddels is zij een ballonartieste van niveau, een echte Bloony! De combinatie van schminken en ballonvouwen is op ieder feest een groot succes. Het ballonvouwen is bij alle leeftijden populair. Sandra geeft workshops aan kinderen en volwassenen. Voor iedereen met veel plezier!

Het Schminkteam en Bloony hebben inmiddels gewerkt voor, o.a.: De Efteling; Ikea; McDonalds; Karwei; Jamin; Naturalis; Politie Leiden; Coca Cola Nederland; Portaal; de Gemeentes Leiden, Lisse, Amsterdam, Dordrecht, Den Haag, Spijkenisse, Leusden; en heel veel particulieren!

Neem contact op met Bloony!

English